Hva Er Iso

Saturday, 12-Dec-20 13:44:07 UTC

Våre medarbeidere har i stor grad bidratt til at vi nå har fått hele Volvat gruppen ISO sertifisert og det er vi stolte av.

Hva er iso game

  1. Hva er iso 14001
  2. Hva er iso game
  3. Hva er oekosystem
  4. Hva er iso 26000
  5. Hva er islam
  6. Hva er iso 10
  7. Kriminalitet -oppsummering Jeopardy Template
  8. Er nettsiden trygg center
  9. Studieplan for Personaladministrasjon/personalledelse (15 studiepoeng) (Vår 2018) – Personaladministrasjon/personalledelse (15 studiepoeng) – Høgskolen i Østfold
  10. Aurskog Høland på langs - Ydersnes, Akershus - lommekjent.no
  11. Logo på n
  12. Topptursekk for skientusiaster

For å sikre at Intility leverer og legger til rette for en nødvendig grad av informasjonssikkerhet, gjennomføres det årlige, uavhengige revisjoner og sikkerhetstesting av Intilitys internkontrollmiljø og plattformsikkerhet. Arbeidet dokumenteres og resulterer i en årlig utstedelse av en ISAE 3402 type II attestasjonsrapport utarbeidet av PwC. Rapporten er en del av informasjonssikkerhets- og compliance-dokumentasjonen som tilgjengeliggjøres for alle selskaper på Intility. Intility for en enterprise grade ID-plattform Intility inkluderer en ID-plattform som gir brukere kun én ID å forholde seg til på tvers av alle tjenester. Brukere oppnår dermed Single Sign-On på tvers av alle tjenester, enten de leveres fra Intility eller Public Cloud. All brukerhåndtering gjøres gjennom Intilitys kundeportaler. Dette gir trygghet for at brukerkontoer automatisk aktiveres og deaktiveres på tvers av alle systemer og forhindrer overlisensiering og manglende lisensiering. Kundens egne HR-systemer kan integreres toveis med Active Directory, slik at brukeropprettelser i AD kan gjøres gjennom kundens eget HR-system.

Intility for eksterne skytjenester Alle selskaper på Intility får tilgang til et stadig økende antall eksterne skytjenester. Intilitys spesialister besitter inngående kunnskap om den enkelte skytjeneste. Skytjenestene er tett integrert med Intility-plattformen. Integrasjonene ivaretar funksjonalitet som single sign-on, automatisk provisjonering av kontoer, lisenser og rettigheter. I tillegg utvikles stadig tettere nettverksintegrasjoner mellom Intility og de eksterne skyene for å ivareta stabilitet, ytelse og sikkerhet helt frem til den enkelte bruker. Intilitys tjenester for support, overvåkning, sikkerhet og compliance leveres også ved bruk av eksterne skytjenester. På denne måten får alle selskaper på plattformen effektiv tilgang til eksterne skytjenester samtidig som sikkerhet, sømløshet for brukere og fordelene ved en integrert plattform ivaretas. Intility for en komplett sikkerhetsplattform Intility inkluderer en omfattende industrialisert sikkerhetsarkitektur, levert som en tjeneste.

leasing-vs-lån