Hvor Mange Ol Gensere Fra 1956 Til 2018

Saturday, 12-Dec-20 18:32:04 UTC

Tilgjengelige farger Podium damegenser En sporty kvalitetsgenser med et fresht utseende og en skjult hemmelighet. Dette er den offisielle mesterskapsgenseren for de norske landslagene i langrenn og håndball for 2019-2020 sesongen. Designet er inspirert av tradisjonelle norske mønstre, inkludert det flaggfargede korset, og signaliserer optimisme, lagånd og vår hengivenhet for sporten. Medaljene på ermene hinter til suksessen til våre landslag. Seier eller tap, våre hjerter har alltid banket for disse dyktige og karismatiske utøverne. Genseren er laget i lett og myk merino-ull, og varmer dermed både kropp og hjerte. Og den skjulte hemmeligheten? På innsiden av kragen finner du teksten «Heia Norge». En liten påminnelse om å gå ut og ta dine seiere, i mesterskap så vel som i hverdagen. Podium herregenser Geilo damejakke En komfortabel jakke i 100% lett og myk merino-ull med ekstra stretch. Den kan brukes som mellomlags-plagg til sportslige aktiviteter, eller som en ren fritidsjakke. Jakken har toveis glidelås og lange ermer med tommelhull.

Hvor mange ol genser fra 1956 til 2018 pictures

Omtale Norske OL-gensere fra 1956–2018 Alle de 17 norske OL-genserne! For første gang mellom stive permer; en komplett samling strikkeoppskrifter til de norske OL-genserne, fra 1956 til og med 2018! Du kan nå strikke deg gjennom OL-historiens ikoniske gensere. Hvert fjerde år er det blitt designet et nytt strikkemønster i forkant av vinterolympiaden. I boken finner du oppskrifter som er relativt enkle å strikke, og oppskrifter med flere farger og mer detaljerte mønstre. Forfatteren gir deg sine egne råd og tips. Fra strikking av knapphull og sying av maskesting til en lur måte å rekke opp hvis det er nødvendig, og hvordan du tilpasser farger og mønster slik at plagget passer deg perfekt. Til flere av genserne har Dale of Norway / Dale Garn også designet aktuelt tilbehør som luer, pannebånd, votter og sokker. Så her er alt du og familien trenger for å oppleve vinteren i ekte norsk design! Til toppen Utdrag Dale har vært offisiell leverandør av OL- og VM-gensere til Norges Skiforbund siden 1954.

Den gang var alle idrettsutøverne rene amatører, og de som ikke fikk fri med lønn av arbeidsgiveren, brukte av sine feriedager for å reise ut i verden for å konkurrere med norsk flagg på brystet. De reiste gjerne av sted uten støtteapparat. En gang rapporterte alpinjentene muntert fra en lang togreise på 2. klasse hvor en selv måtte bære all bagasje i tillegg til lange ski og staver, at de «kun» hadde knust ett vindu i travelheten med å komme seg av toget på riktig stasjon. Man trenger ikke mye fantasi for å forstå at Dale med sine varme og pene strikkeplagg var en kjærkommen samarbeidspartner den gang, og det er fint å se at det gode samarbeidet fremdeles holdes i hevd. OL-genseren til 2018 føyer seg pent inn i rekken, og tradisjonen tro er håndstrikkeoppskriften som lanseres høsten 2017 finregnet og skrevet ned av flinke folk hos Dale Garn. Heldigvis ga de tillatelse til at jeg kunne inkludere oppskriften i boka her, slik at de ivrigste av oss rekker å strikke den nye genseren ferdig før åpningsseremonien i Pyeongchang.

Hvor mange ol genser fra 1956 til 2018 full

100% ull sikrer at pannebåndet varmer, puster og absorberer fuktighet. Matchende Åre genser og lue. Cortina merino damegenser Håndballjentenes offisielle mesterskapsgenser for sesongen 2018/2019. En tidløs og sporty ullgenser laget i 100% myk merino-ull. Genseren er perfekt som mellomlags-plagg for sport, men passer også fint til vanlig fritidsbruk. Cortina-mønsteret er basert på designet fra vår første offisielle OL-genser fra 1956. Matchende Cortina lue, pannebånd og barnegenser. Åre damegenser Offisiell genser til VM i alpint i Åre 2019. Ullgenseren er laget i myk og lett merino-ull. Designet er inspirert av 1950-tallets norske sportsgensere med en stripe over brystet, her kombinert med dalende snø. De tradisjonelle korsene over stripen ble i gamle dager strikket inn i gensere som beskyttelse mot det onde. Matchende Åre lue og Åre pannebånd. Cortina merino herregenser Håndballguttenes offisielle mesterskapsgenser for sesongen 2018/2019. Cortina-mønsteret er basert på designet fra vår første offisielle OL-genser fra 1956.

  1. Fra jfk til manhattan
  2. Hvor mange ol genser fra 1956 til 2018 price
  3. Store sommerhus danmark
  4. REKORDJUL PÅ HURTIGRUTEN | travelbusiness.no

Published on Nov 14, 2017 For første gang mellom stive permer; en komplett samling strikkeoppskrifter til de norske OL-genserne, fra 1956 til og med 2018. Hvis du ha... Published on Nov 14, 2017 For første gang mellom stive permer; en komplett samling strikkeoppskrifter til de norske OL-genserne, fra 1956 til og med 2018. Hvis du ha...

Fra norsk til engelsk

For første gang mellom stive permer; en komplett samling strikkeoppskrifter til de norske OL-genserne, fra 1956 til og med 2018. En håndstrikket genser er et plagg som gjør deg glad. Du kan nå strikke deg gjennom OL-historiens ikoniske gensere. Eventyret startet med OL i Cortina d'Ampezzo i Nord-Italia, og hvert fjerde år siden er det blitt designet et nytt strikkemønster i forkant av vinterolympiaden. I boken finner du oppskrifter som er relativt enkle å strikke, og oppskrifter med flere farger og mer detaljerte mønstre. Du kan leke deg med farger, og du kan leke deg med din egen personlige vri - eller du kan strikke deg en tro kopi av idrettsheltens offisielle OL-genser. Forfatteren gir deg sine egne råd og tips. Fra strikking av knapphull og sying av maskesting til en lur måte å rekke opp hvis det er nødvendig, og hvordan du tilpasser farger og mønster slik at plagget passer deg perfekt. Til flere av genserne har Dale of Norway / Dale Garn også designet aktuelt tilbehør som luer, pannebånd, votter og sokker.

OL-og VM- gensere (offisielle OL-og VM-gensere siden 1956) Den aller første offisielle skigenseren designet vi til vinter-OL i Cortina d'Ampezzo i 1956. Siden da har vi vært offisiell leverandør til Norges Skiforbund, og har designet nye gensere til hvert eneste vinter-OL og ski-VM. Det er virkelig en imponerende rekke kjente, og etterhvert legendariske, idrettsutøvere som har båret en Dale of Norway-genser med stolthet i hjertet og en – eller flere – medaljer rundt halsen. Ikke rart mange av våre OL- og VM-gensere er populære lenge etter at OL-ilden er slukket og publikum har gått hjem. De har rett og slett blitt samleobjekter. I senere olympiader har også Den internasjonale olympiske komite (IOC) valgt oss til å designe de offisielle genserne til vinter-OL og til IOC. Dette er de eneste strikkegenserne med rett til å bære de olympiske ringer. En stor kompliment og en anerkjennelse av vår designkompetanse og fokus på kvalitet. Dette har bidratt til å gjøre Dale of Norway til en anerkjent og verdsatt merkevare, også utenfor våre egne landegrenser.

Den hvite ullen er smussavstøtende. Matchende Seefeld genser og pannebånd. Seefeld unisex pannebånd Pannebånd i 100% myk merino-ull, laget til ski-VM 2019 i Seefeld. Pannebåndet har et sporty retroutseende med mønster som symboliserer snø og fjell. Den hvite ullen er smussavstøtende. Matchende Seefeld genser og lue. Seefeld barnelue 4-6 Barnelue i 100% myk merino-ull, laget til ski-VM 2019 i Seefeld. Ull-luen har et sporty retroutseende med mønster som symboliserer snø og fjell. Den hvite ullen er smussavstøtende. Matchende Seefeld barnegenser. Seefeld barnelue 2-4 Åre lue Lue i 100% myk merino-ull laget til VM i alpint i Åre 2019. Også fôret er i kløfri merino-ull. Designet er inspirert av 1950-tallets norske sportsantrekk, med en tykk stripe langs kanten og et tradisjonelt kors. I gamle dager ble korset strikket inn i gensere som beskyttelse mot det onde. 100% ull sikrer at luen varmer, puster og absorberer fuktighet. Matchende Åre genser og pannebånd. Åre pannebånd Pannebånd i 100% myk merino-ull laget til VM i alpint i Åre 2019.

Til sammen inneholder denne boka en komplett samling: 17 offisielle OL-gensere for store og små, med tilbehør og flere fine fargealternativer. Jeg håper at du smiler gjenkjennende, og at du finner fine mønstre som inspirerer og gir deg flere lykkelige stunder i godt selskap med pinner og garn. Solskinnshilsen fra Siri Sparboe Til toppen

miljøvernorganisasjoner-i-verden