Bkk Strøm Feilmelding

Sunday, 13-Dec-20 04:42:02 UTC

Årsaken til at du ikke har strøm kan skyldes feil i strømnettet, eller planlagte utkoblinger i forbindelse med vedlikehold og oppgradering. Se vårt strømkart for å få oversikt over områder som er strømløse. De fleste strømbrudd på grunn av feil i strømnettet blir reparert i løpet av to timer. Noen ganger kan det ta lengre tid, i perioder med mye uvær eller hvis feilen er krevende å reparere. Vi har stor forståelse for de ulempene et strømbrudd får for våre kunder, og vi jobber hardt for å reparere feilen så raskt som mulig. Strømbrudd i Bergen og omegn Se oversikt over pågående strømbrudd i strømkartet. Se flere detaljer om pågående strømbrudd samt fullstendig oversikt over planlagte strømutkoblinger og forventet rettetid på denne siden. Lengre ned på siden finner du mer informasjon om hvordan vi varsler deg om strømbrudd og hvordan du kan gjennomføre feilsøking. Ta kontakt med oss dersom du har opplysninger om farlige forhold eller ukjente strømbrudd i Bergen og omegn. Område Telefon hele døgnet Bergen og omegn 55 12 70 00 Strømbrudd i andre områder Våre strømnettkunder i andre områder kan få informasjon om feil strømnettet, eller melde fra om forhold som kan skade strømnettet ved å kontakte oss på telefon.

Bkk strøm feilmelding 2019

Område Telefon dagtid Vakttelefon kveld og natt Etne 55 77 11 55 991 59 880 Tysnes 53 43 00 50 482 28 182 Kvinnherad 53 47 56 00 975 65 060 Sunnfjord 57 72 23 10 577 22 340 Du får SMS fra oss når strømmen går Vi gjør vårt beste for å gi beskjed til deg så snart vi får en feil i strømnettet i ditt område. Våre kunder i Bergen og omegn mottar en SMS innen 10 minutter på det telefonnummeret vi har i registrert på kundeforholdet. Hele året arbeider vi for å styrke strømnettet, og noen ganger må vi koble ut strømmen for å få gjennomført nødvendig arbeid. Vi varsler deg om tidspunkt for planlagt strømutkobling på SMS og/eller e-post til det mobilnummer eller e-postadresse vi har i vårt kundesystem. Våre kunder i Bergen og omegn kan ta kontakt med kunderservice ved behov for å oppdatere sine kontaktopplysninger. Våre kunder i områdene Etne, Tysnes, Kvinnherad og Sunnfjord kan oppdatere sine kontaktopplysninger på dagtid ved å ringe telefonnummeret i tabellen over. Tips til deg som mistenker strømbrudd Hvis naboene dine har strøm hos seg, kan årsaken til feilen være hjemme hos deg.

Kan jeg søke om kompensasjon for begge deler? En forutsetning for å søke om kompensasjon, er at BKK Nett er netteier i området. Dersom du har flere målere ( i bolig, på hytte etc. ) gir vi bare kompensasjon for strømbrudd ved én av strømmålerne, og da for den måleren som har vært lengst uten strøm og gir høyest kompensasjon. Denne regelen er bestemt av NVE. Les mer Når får jeg utbetalt kompensasjon for strømbrudd? Når vi har behandlet søknaden din, får du beløpet trukket fra på neste strømregning. Les mer Finnes det en øvre grense for hvor mye kompensasjon jeg kan få, ved svært langvarige strømbrudd? For strømbrudd i primærboliger er det ingen øvre grense. For strømbrudd i fritidsboliger kan du ikke få kompensasjon som overstiger det forventede årlige nettleiebeløpet. Les mer

Les mer om kompensasjon

BKK July 17 at 12:35 AM BKK er en av Nordens største ladeoperatører, og vi ser etter deg som... vil være med å bygge opp et marked for ladeløsninger på Østlandet. I et kompetent fagmiljø videreutvikler vi våre tjenester og produkter. Dette er en glimrende mulighet for deg til å påvirke morgendagens energiløsning, og bidra til det grønne skiftet! Søknadsfrist: 9. august. See More

Husstander uten strøm på østsiden

Gå gjennom disse to stegene for å lokalisere feilen. Dersom feilsøkingen ikke gir resultater, kan det være en feil hos oss som vi ennå ikke har oppdaget. Vi setter stor pris på at du gir beskjed til kundeservice om dette. 1. Har jordfeilbryteren slått seg ut? Dersom jordfeilbryteren ikke kan slås på igjen, kan du skru ut/slå av alle sikringer og slå på jordfeilbryteren igjen. Deretter skrur du inn/slår på én og én sikring til du finner sikringskursen med feil (jordfeilbryteren slås ut). Nå kan du slå av eller trekke ut kontakten på alle apparater som får strøm fra denne kursen, og så slå på ett og ett elektriske apparat til jordfeilbryteren kobles ut. Feilen ligger sannsynligvis i dette apparatet. Trekk ut kontakten til dette apparatet, slå på jordfeilbryteren, og slå på/skru inn alle sikringer igjen 2. Sjekk hovedsikringene Skift alle hovedsikringene, enten du har to eller tre. Dersom du har luftledninger til huset er disse sikringene ofte plassert på et loft. Les mer om feilsøking Du kan ha rett på kompensasjon Dersom du har vært berørt av feil i strømnettet lenge, kan du ha rett på kompensasjon fra oss.

  • Skien kommune barnehageplass
  • Husstander uten strøm på østsiden
  • Hvordan bytte fastlege
  • Oppskrift strikke votter
  • Hva er forflytning full
  • Test av treningsklokker

21 år som firma BKK Kokstadvegen 37, 5257 Kokstad Vis kart Postboks 7050, 5020 Bergen Kontakt oss Facebook Instagram Twitter LinkedIn YouTube 55 12 70 00 BKK er et av landets største energi- og infrastrukturselskap. Vi har våre røtter og vår virksomhet på Vestlandet. BKK, Man-Fre: 08. 00 - 20. 00 Telefaks 55 12 70 01 E-post Hjemmeside Kundeservice Feilmelding Hele døgnet Måleravlesning, automatisk innlesning 800 33 380 Åpningstider Stengt nå Mandag 08. 00 Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Regnskapstall Utvidet firmainformasjon Roller og eiere Betalingsanmerkninger, pant og score Bestill abonnement Endre opplysninger Send flyttemelding Logg inn for å lagre, dele eller endre opplysninger Send som e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Melding E-postadresse og meldingstekst vil kun brukes til å dele oppføringen. Søkeord kan fra annonsøren inneholde bevisste skrivefeil og forskjellige skrivemåter for å sikre treff ved søk etter disse ordene.

Del denne artikkelen BKK sin feilmeldingtjeneste. Feilen i strømnettet oppstod litt over klokken 1800. BKK meldte om strømbrudd i Strandgaten og C. Sundts gate tirsdag kveld. Strømmen forsvant klokken 1810, skriver en av beboerne som er berørt, Dag-Geir Bergsvik Knudsen. Han forteller også at strømmen kom igjen hos dem klokken 1910. Montører er på vei for feilsøking, var siste melding fra BKK inntil feilmeldingen ble fjernet litt før klokken 2000. BKK meldte først at feilen ble antatt utbedret klokken 2100 tirsdag kveld, men da har de altså fikset det tidligere. Feilen berørte 68 kunder. Her er kart over strømbrudd som BKK har på sine nettsider. ANNONSE Del denne artikkelen

Strømmen har gått, hva skal jeg gjøre? Hvis du opplever strømbrudd så kan du ta kontakt med nettselskapet (netteier) som har ansvaret for strømnettet i området du bor. De kan fortelle deg hva som foresaket feilen og hvor lang tid det tar å fikse den. Du finner hvilket nettselskap du har ved å se på faktura fra nettselskapet, eller på faktura fra strømleverandør hvis de gjennomfakturerer kostnaden fra nettselskapet. Her har vi samlet en liste over nettselskaper i Norge.

  1. Komiker og skuespiller
  2. Philips nyhetsbrev rabatt e
hva-skriver-man-på-konvolutten-til-dåp