Slekt Og Data Sør Trøndelag

Saturday, 12-Dec-20 23:36:09 UTC
  1. Slekt og data sør trøndelag lyrics
  2. Slekt og Data Sør-Trøndelag - Digitalarkivet
  3. Slekt og Data Sør-Trøndelag - 993401889 - Svorkmo - Se Regnskap, Roller og mer
  4. Slekt og data sør trøndelag
  5. Slekt og Data Øvre Romerike - Jessheim, 挪威

Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere Kunngjøringer og Nyheter Kontaktinformasjon Slekt og Data Sør-Trøndelag Offisiell foretaksinformasjon Juridisk navn: SLEKT OG DATA SØR-TRØNDELAG Org nr: 993 401 889 Selskapsform: Forening/lag/innretning Tidl. navn: DIS SØR-TRØNDELAG Kontaktperson: Harry Figenschau NACE-bransje: 94. 991 Aktiviteter i andre interesseorganisasjoner ikke nevnt annet sted Adresse: c/o Harry Figenschau Berbusjårvegen 507, 7327 Svorkmo Postadresse: Registrert i foretaksregisteret: Nei Registrert i MVA: Registrert i NAV aa-registeret: Registrert i frivillighetsreg. : Ja Stiftelsesdato: 26. 05. 1994 Registreringsdato: 15. 12. 2008 Kilde: Brønnøysundregistrene Ledelse/administrasjon Styrets leder Harry Figenschau (f 1949) Kilde: Brønnøysundregistrene

Slekt og data sør trøndelag lyrics

Internett [ rediger | rediger kilde] Slekt og Data driver flere tjenester for slektsforskere på internett: Slektsforum, Slektsforskerbasen, Gravminner i Norge, DIStreff. Medlemsbladet [ rediger | rediger kilde] Organisasjonen gir ut medlemsbladet Slekt og Data fire ganger i året. Bladet trykkes i farger i A4-format og har ca. 48 sider. Det kan tegnes abonnement for arkiv, bibliotek eller liknende institusjoner. Bladet er tilgjengelig i PDF-format for medlemmene på organisasjonens nettsider. Distriktslag [ rediger | rediger kilde] Det er lag av Slekt og Data i alle landets fylker. Slekt og Data er organisert med 18 distriktslag med egne valgte styrer, og lokale grupper direkte tilknyttet distriktslaget. Det første lokallaget som ble stiftet var Slekt og Data-Hordaland, stiftet i er distriktslagene- og de lokale gruppene som står for aktivitetene i organisasjonen og som ivaretar et kontinuerlig aktivitetsnivå. All aktivitet drives på dugnad av over 300 tillitsvalgte. Slekt og Data arrangerer årlig over 800 møter, temakvelder og kurs over hele landet.

Slekt og Data Sør-Trøndelag - Digitalarkivet

  • «Prinsessen og sjamanen» starter turneen - Dagbladet
  • Hvordan lage ripsgele
  • Tilgang til lounge sas institute
  • Slekt og data sør trøndelag
  • Slekt og Data Sør-Trøndelag - WikiStrinda

Slekt og Data Sør-Trøndelag - 993401889 - Svorkmo - Se Regnskap, Roller og mer

Organisasjonens formål er å skape et landsomfattende forum for slekts- og personhistorie hvor databehandling og Internett brukes som hjelpemiddel, spre kunnskap om dette og for øvrig stimulere til slektsforskning i Norge. Slekt og Data har 20 distriktslag og disse dekker alle landets fylker, alle medlemmer er tilknyttet et distriktslag. Distriktslagene står for den lokale aktiviteten i organisasjonen, de arrangerer møter, temakvelder og kurs. Hvilke aktiviteter som foregår i det enkelte distrikt framgår av hjemmesiden for det enkelte distriktslag. De fleste distriktslagene har satt i gang med gravsteds- og kirkebokregistrering. Dette er et enormt dugnadsarbeid som gjøres for at vi alle skal få enklere tilgang til kildene. Mye av aktiviteten er basert på Internett og elektronisk post. Slektsforum og DISchat er tjenester som skaper kontakt mellom medlemmer og der gis det svar på spørsmål innen data og slektsforskning. Medlemsbladet, Slekt og Data, er et fagblad med et variert innhold som vil være av interesse for alle slektshistorie- og lokalhistorieinteresserte.

Slekt og Data (eng. Genealogy Society of Norway-DIS), tidligere DIS-Norge og DIS-Norge, Slekt og Data, er Norges største organisasjon for slektsforskere, [1] og ble stiftet 12. januar 1990. Organisasjonens formål er å skape møteplasser og tjenester for alle som er interessert i person- og slektshistorie, og gjennom dette tilrettelegge for at disse historiene blir funnet, bevart og formidlet. Slekt og Data skal fremme slektsforskning og skape forståelse for den verdien slektshistorie har for vår identitet og kulturarv. Leder valgt ved landsmøtet i Tønsberg i april 2018 er Morten Thorvaldsen. [2] Organisasjonen har nærmere 11000 medlemmer og er medlem av Norges kulturvernforbund [3], Frivillighet Norge og Studieforbundet kultur og tradisjon. I tillegg har Slekt og Data samarbeidsavtale med Norske Kveners Forbund/Ruijan Kveeniliitto og Arkivverket. Historie [ rediger | rediger kilde] Svenske Föreningen DIS ble dannet 1. april 1980 [4] og var inspirasjonen til at Slekt og Data ble stiftet 12. januar 1990 som DIS-Norge, «DIS» som er brukt her er et akronym for «Data i slektsforskning».

Slekt og data sør trøndelag

Vg2 Datateknologi og elektronikk Andre varianter av denne utdanningen Videregående skoler som tilbyr Vg2 Datateknologi og elektronikk Eksamenskontor Fylkeskommunen har ansvar for eksamen for elever på videregående skole, privatister og praksiskandidater på videregående nivå – og fag- og svenneprøver. Eksamenskontoret sørger for gjennomføring av eksamener og fag- og svenneprøver. Fagopplæringskontor Fagopplæringskontoret svarer på spørsmål om opplæring i bedrift, og hjelper bedrifter og lærlinger. Inntakskontor Inntakskontorene administrerer søknader til videregående opplæring. Du må kontakte inntakskontoret i hvis du skal bytte skole eller skal begynne på skole i et annet fylke. Inntakskontorene svarer også på andre spørsmål om inntak. Oppfølgingstjeneste Oppfølgingstjenesten veileder og hjelper ungdom som ikke er i opplæring eller arbeid. Oppfølgingstjenesten (OT) har ansvar for å følge opp ungdom med rett til videregående opplæring som ikke er i opplæring eller arbeid. Dette gjelder ungdom i alderen 16 til 21 år.

Programfagene skal utvikle evnen til nyskaping, kreativitet og omstilling. Data- og elektronikk skal også fremme sikkerhetsforståelse, forståelse av informasjonssikkerhet og evne til å se konsekvenser av faglige valg i helse-, miljø- og sikkerhetsperspektiv. Programfagene skal øke bevisstheten om miljømessige utfordringer knyttet til ressursutnyttelse og bærekraftig utvikling. Opplæringen skal legge vekt på refleksjon, innsikt og bevisste valg knyttet til arbeid med data- og elektronikksystemer og elektronisk infrastruktur. Sikkerhetsforståelse og anvendelse av regelverk skal være sentrale elementer i opplæringen. Opplæringen skal fremme selvstendighet og samarbeid med andre, innenfor og utenfor eget fagområde. Videre skal opplæringen legge vekt på kundebehandling og serviceinnstilling og på evne til å kommunisere med brukere, supportpersonell og kolleger. Kvalitet, nøyaktighet, kreativitet og løsningsorientering i utførelsen av arbeidet skal også være sentrale faktorer. Opparbeidelse av planleggingskompetanse, system- og utstyrsforståelse og utvikling av læringsstrategier i virkelighetsnære, helhetlige, tverrfaglige læringsoppdrag skal danne grunnlag for videre fordypning og spesialisering.

Slekt og Data Øvre Romerike - Jessheim, 挪威

Les hele læreplanen på Dette kan du bli hvis du går Vg2 Datateknologi og elektronikk Samarbeid skole-arbeidsliv Her får du oversikt over samarbeidsavtaler i faget yrkesfaglig fordypning inngått mellom videregående skoler og bedrifter.

Slektsforskerdag 2011 på Trondheim folkebibliotek Lene Strøm på stand for Strinda historielag 2011 DIS-folkene på stand Moholt bibliotek 2011 Slekt og data, tidl. DIS Sør-Trøndelag er et lokallag av Slekt og Data, Norge. DIS stod for Databehandling i Slektsforskning. Finn Karlsen er leder i reningen endret navn til Slekt og Data i 2016 Foreningen har over 800 medlemmer i 2015. Her finner du alt fra ferske amatører til garvede proffer som har felles interesse for slektsforskning og bruk av data. Foreningens mål er å skape et lokalt forum for databehandling i slekt og personhistorie og spre kunnskap på dette området. Slektverksted på DORA: Hver tirsdag vil medlemmer fra Slekt og data Sør-Trøndelag være tilstede kl. 10. 00-13. 00. Da kan du få hjelp med slektsforskning og møte andre med samme interesse. DNA i slektsgransking er en egen gruppe i DIS-Sør-Trøndelag. Slekt og Data er landets største organisasjon for slektsforskere, med over 10. 000 medlemmer. DIS-Norge ble stiftet 12 januar 1990.

hva-skriver-man-på-konvolutten-til-dåp